Adresa

Bvd. T. Vladimirescu, Nr. 133 Dr. Tr. Severin, jud. Mehedinti

Tel/fax:0252/313191

Program de lucru

Luni - Vineri:

07:00-20:00

Sambata: 07:00-15:00

Duminica: 09:00-12:00

Puncte de recoltare

ORSOVA

Bvd. 1 Decembrie 1918, Nr.10

HERCULANE

Str Trandafirilor, Nr.60

NOTA DE INFORMARE pentru protectia datelor

SC CLINIC INVEST SRL, laborator analize medicale cu sediul in Drobeta Turrnu Severin, bulevardul T.Vladimirescu, nr 133, judetul Mehedinti, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale.

Datele dumneavoastra cu caracter personal: NUME, PRENUME, CNP, nr TELEFON, adresa de MAIL, sunt folosite in scopul inregistrarii, recoltarii, prelucrarii probelor biologice proprii si final pentru emiterea Buletinului de Analize Medicale. Acesta este folosit de medicul clinician pentru stabilirea unui diagnostic medical, pentru un tratament medical sau pentru evaluarea starii de sanatate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul precizat si sunt comunicate persoanei implicate in aceasta actiune, medicului curant, Casei de Asigurari de Sanatate, altor structuri sau unitati pe baza obligatiilor legale ce ii revin operatorului, sub rezerva respectarii conditiilor si garantiilor specifice privind obligatia de a pastra secretul profesional.

Conform Regulamentului European 679/2016 privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR), beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Scopul principal al acestei reglementari este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la secretariatul laboratorului. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege. Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati Ghidul pentru exercitarea drepturilor de catre persoana vizata sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0252313191, e-mail: clinic_invest@yahoo.com